به وب سایت دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران خوش آمدید
رده بندی SJR

با توجه به اینکه چاپ مقالات در مجلات دسته Q1 از سیستم رده بندی SJR دارای امتیاز بیشتری در ارزشیابی مراکز تحقیقاتی است، لیست برخی از مجلات مرتبط با فعالیت های موسسه که در این رده بندی در گروه Q1 ( چارک بالاتر) قرار دارند فهرست شده است. لینک
در ضمن لیست کامل مجلات در آدرسwww.scimagojr.com  موجود است.

اطلاعیه مهم

قابل توجه مجریان طرح های تحقیقاتی، اساتید و پژوهشگران

مقالات و نتایج حاصل از طرح تحقیقاتی باید با  affiliation زیر چاپ و منتشر گردد:

Research Institute for Islamic and Complementary Medicine, School of Iranian Traditional Medicine, Iran University of Medical Sciences

 قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده

مقالات و محصولات علمی حاصل از پایان نامه باید با affiliation های زیر چاپ و منتشر گردد:

 Research Institute for Islamic and complemetary Medicine, School of Iranian Traditional Medicine, Iran University of Medical Sciences
Student Research Committe, Iran University of Medical Sciences

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 4367
 بازدید امروز : 75
 کل بازدید : 23847
 بازدیدکنندگان آنلاين : 10
 زمان بازدید : 0.8921
اخبار > توصیه های فصل تابستان برای حفظ سلامتی


  چاپ        ارسال به دوست

توصیه های فصل تابستان برای حفظ سلامتی

خانم دکتر علی‌اصل، متخصص طب سنتیِ ایرانی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با روابط عمومی این دانشکده، نکاتی را در خصوص فصل تابستان ذکر نمودند که در ادامه در اختیار علاقه‌مندان قرار میگیرد.

   فصل تابستان با گرمی هوا و افزایش بیماری هایی مانند گرمازدگی و اختلالات گوارشی مانند اسهال و استفراغ همراه می‏باشد. در این فصل دستگاه گوارش و هاضمه ضعیف می‏شود. برای اینکه در فصل تابستان از سلامت برخوردار باشید و کمتر بیمار شوید رعایت موارد زیر توصیه می‏شود:

  • پوشاندن تمام بدن خصوصا سر از آفتاب
  • اجتناب از گرسنه ماندن به مدت طولانی
  • اجتناب از پرخوری
  • اجتناب از سیری کامل موقع غذا خوردن
  • پرهیز از خوردن سیر و پیاز خام
  • پرهیز از خوردن غذاهای با ادویه زیاد و تند و شور همچنین خوردن زیاد شیرینی
  • پرهیزاز روی هم خوری و خوردن چند نوع غذا در یک وعده غذایی
  • پرهیز از خوردن غذاهای سنگین و دیر هضم مانند کله پاچه و حلیم( زیرا معده در این فصل ضعیف می‏شود.)
  • اجتناب از ورزش و فعالیت بلافصله پس از غذا
  • کاهش فعالیت بدنی و اجتناب از انجام ورزش و فعالیت سنگین بخصوص در هوای گرم در این فصل
  • پوشیدن لباسهایی از جنس کتان
  • اجتناب از خروج غیر ضروری از منزل در ساعات اوج گرما
  • استحمام با آب خنک (برای افراد جوان و گرم مزاج)

غذاها و نوشیدنی های مناسب این فصل: 

  • افزایش مصرف زرشك و سركه و آب انار ترش و آب‏غوره و آب‏ليمو در غذاها یعنوان چاشنی
  •  آشاميدن شربت ريباس و انار و سكنجبين و شراب ليمو و به و شربت نارنج و شربت خاکشیر و دوغ خنک برای رفع
  • خوردن ميوه‏ هاى تازه ميخوش ‏مثل آلبالو و گيلاس و آلو و آلوچه و توت سياه و سيب ترش و به و انار و هندوانه و از سبزي‌ها كاهو و كدو و اسفناج و خيار

البته افراد مسن و کسانی که دارای اضافه وزن می‏باشند باید در مصرف این نوشیدنی‏ها و چاشنی‏ها افراط ننمایند.

 

 

 

 


٠٨:١٦ - يکشنبه ١١ تير ١٣٩٦    /    شماره : ٣٩١٩٦    /    تعداد نمایش : ٤٠







اوقات شرعی
همایشها و کنگره ها
کارگاه توانمندسازی

لیست کارگاههای توانمندسازی هیات علمی دانشکده طب سنتی (1396)

شرکت در کارگاهها برای دانشجویان و کارشناسان بلامانع است.

جستجو
تکریم ارباب رجوع
قطع بودن خط تلفن

شماره تماس مستقیم 55639666 
دفتر ریاست دانشکده طب سنتی موقتا قطع میباشد 
لذا با شماره تلفن 55639667 داخلی 300 تماس حاصل فرمایید.