به وب سایت دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران خوش آمدید
رده بندی SJR

با توجه به اینکه چاپ مقالات در مجلات دسته Q1 از سیستم رده بندی SJR دارای امتیاز بیشتری در ارزشیابی مراکز تحقیقاتی است، لیست برخی از مجلات مرتبط با فعالیت های موسسه که در این رده بندی در گروه Q1 ( چارک بالاتر) قرار دارند فهرست شده است. لینک
در ضمن لیست کامل مجلات در آدرسwww.scimagojr.com  موجود است.

اطلاعیه مهم

قابل توجه مجریان طرح های تحقیقاتی، اساتید و پژوهشگران

مقالات و نتایج حاصل از طرح تحقیقاتی باید با  affiliation زیر چاپ و منتشر گردد:

Research Institute for Islamic and Complementary Medicine, School of Iranian Traditional Medicine, Iran University of Medical Sciences

 قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده

مقالات و محصولات علمی حاصل از پایان نامه باید با affiliation های زیر چاپ و منتشر گردد:

 Research Institute for Islamic and complemetary Medicine, School of Iranian Traditional Medicine, Iran University of Medical Sciences
Student Research Committe, Iran University of Medical Sciences

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 5050
 بازدید امروز : 19
 کل بازدید : 28773
 بازدیدکنندگان آنلاين : 7
 زمان بازدید : 0.9451
اخبار > طرز تهیه ماءالشعیر طبی


  چاپ        ارسال به دوست

طرز تهیه ماءالشعیر طبی

Image result for ‫ماءالشعیر طبی‬‎

خانم دکتر جعفری، عضو هیئت علمی دانشکده طب سنتی، در گفتگو با روابط عمومی دانشکده، طرز تهیه ماءالشعیر طبی را بیان نموده اند که در ادامه بدان پرداخته میشود.

طرز تهیه:

مقداری جو پوست کنده سالم (نه پرک، نه نیمکوب) را با 10تا15برابر آن آب با حرارت ملایم، آهسته بجوشانید. به محض شکفته شدن جوها و و پخته شدن (این زمان بطور متوسط 40 تا 50 دقیقه طول میکشد) از روی حرارت برداشته و صاف و سرد کرده نیم گرم بنوشید. از این چهار لیوان بیش از سه لیوان ماءالشعیر به دست میآید که حداکثر دو روز در یخچال قابل نگهداری است.

افرادی که معده سرد و/یا تر دارند (نفخ شکم، ترش کردن، افزایش آب دهان با غذاهای سرد) بهتر است در هر لیوان ماءالشعیر یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند. ماءالشعیر طبی نباید غلیظ و ژله ای شود و الا تاثیر آن معکوس خواهد شد. اگر جو کاملا مرغوب و مناسب باشد رنگ ماءالشعیر به سرخ ملایم و کمرنگ مایل میشود.

هنگام مصرف عادی، ماءالشعیر به دست آمده باید تکان داده شود تا قسمت ته نشین شده و بخش رقیق آن باهم مخلوط شوند.در صورتی که نوشیدن ماءالشعیر همراه با رسوب آن برای فرد خوشایند نباشد، می تواند فقط قسمت آبکی رقیق بالای آن را بنوشد و رسوب آن را دور بریزد .

موارد مصرف :

این شربت در تسکین تشنگی و گرما بسیار مناسب است .

مصرف این فرآورده خانگی به افرادی که مزاج گرم و خشک دارد توصیه می شود و از عوارضی مانند خشکی پوست ، گود افتادگی چشم ها ، یبوست ، غلظت خون ، تحریک پذیری عصبی و ... جلوگیری می کند.

به نقل از روابط عمومی دانشکده

 


١٥:٠٩ - شنبه ١٠ تير ١٣٩٦    /    شماره : ٣٩١٩٠    /    تعداد نمایش : ٥٩







اوقات شرعی
همایشها و کنگره ها
کارگاه توانمندسازی

لیست کارگاههای توانمندسازی هیات علمی دانشکده طب سنتی (1396)

شرکت در کارگاهها برای دانشجویان و کارشناسان بلامانع است.

جستجو
تکریم ارباب رجوع
قطع بودن خط تلفن

شماره تماس مستقیم 55639666 
دفتر ریاست دانشکده طب سنتی موقتا قطع میباشد 
لذا با شماره تلفن 55639667 داخلی 300 تماس حاصل فرمایید.